4 tari ce merita vizitate pentru cei cu un buget redus

destinatii europene | Thursday 9 January 2014 1:36 pm

Europa reprezinta pentru turistii din intreaga lume o destinatie de top, cu o numar mare de atractii turistice. In timp ce unele state europene sunt considerate foarte scumpe de catre turistii care le viziteaza, exista si optiuni pentru cei cu un buget redus.

 

1. Germania

Chiar daca este greu de crezut, Berlin este un oras mult mai ieftin decat alte capitale importante europene. Cei care aleg sa viziteze capitala Germaniei cheltuiesc cu pana la 50% mai putin decat intr-o vacanta inĀ Londra sau Paris. Daca ajungeti in Berlin nu ezitati sa vizitati pietele locale sau sa cumparati bere de calitate superioara la un pret mai mult decat convenabil.

 

2. Islanda

Contrat opiniei populare, Islanda este o destinatie ideala pentru turistii nord-americani dornici de o experienta extraordinara, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe planeta. Pretul scazut al zborurilor de la New York sau Washington catre Islanda, sau pretul promotional al unitatilor de cazare din Islanda, determina turistii americani sa vizite aceasta tara in numar din ce in ce mare.

 

3. Irlanda

Irlanda a fost lovita din plin de criza din domeniul imobiliar, fapt ce a determinat cresterea turismului ca metoda de intarire a economiei. Bilete de avion la pret scazut sau reduceri foarte mari la cazare sunt doar unele dintre motivele pentru care o excursie in Irlanda este la indemana multor turisti.

 

4. Grecia

La fel ca si Irlanda, Grecia trece printr-o perioada economica foarte delicata, motiv pentru care turismul este vazut ca o solutie salvatoare pentru economia acestei tari. Multe dintre taxele de aeroport au fost scoase, iar hotelurile si restaurantele de 5 stele au scazut preturile foarte mult in ultima perioada. Studiati ofertele cu atentie, mai ales in afara sezonului cand puteti gasi excursii de 5 stele la preturi de chilipir.

0 Comentarii »

Momentan nu exista nici un comentariu.

Comenteaza